Skip to content

Noi onorarii, același angajament…

Drag partener,

Pentru fiecare activitate profesională care împlinește, construiește și își propune să aducă plus valoare vine un (alt) moment firesc de creștere. Pentru mine, și activitatea pe care o desfășor în Cabinet, un astfel de moment a venit acum. Am o bucurie intrinsecă la gândul că mai multe persoane, dragi mie, au construit împreună cu mine soluții vindecătoare și de durată.

Începând cu luni, 25 mai 2015, am actualizat onorariile pentru serviciile de psihoterapie. Acest lucru rămâne în armonie cu fidelitatea pe care o cultiv față de clienții cu care sunt în plin proces terapeutic. Prin urmare:

1. Dacă te afli în prezent în terapie și ne vedem deja într-o manieră sistematică (de exemplu săptămânal, la trei săptămâni sau lunar), onorariile rămân nemodificate. Această schimbare nu te afectează în niciun fel.

2. Dacă te afli în prezent în terapie și ne vedem într-o manieră sistematică și vei dori să continui terapia printr-un alt contract în prelungirea contractului actual, onorariile rămân nemodificate, atât în ce privește onorariile standard cât și vechile pachete de servicii din Ghidul Cientului, atât timp cât vei avea nevoie de mine.

3.Dacă în prezent nu te mai afli în terapie și ai nevoie de mine în viitor, îți stau la dispoziție cu noua grilă de onorarii și pachete de servicii pe care o poți accesa dând click aici. Pe site-ul Cabinetului sunt prezente toate informațiile necesare în această direcție.

4.Dacă după finalizarea contractului curent decidem că ne-am atins obiectivele și încetăm terapia și în viitor ai nevoie de mine din nou, îți stau la dispoziție cu noua grilă de onorarii și pachete de servicii pe care o poți accesa dând click aici. Pe site-ul Cabinetului sunt prezente toate informațiile necesare în această direcție.

5. Noii clienți sunt așteptați conform noii grile de onorarii.

Îți mulțumesc pentru încredere, pentru gestul de a mă fi recomandat și altor persoane și pentru deschiderea de a-mi fi împărtășit trăiri atât de intense, de intime și de vii. Într-adevăr, facem psihoterapie în momentul în care regăsim, la clienții noștri, lucruri din cele mai intime în noi, așa cum spunea profesorul meu din Franța. Sunt bucuros că ne cunoaștem și că, dincolo de toate, chiar am o mulțime de lucruri de învățat de la tine.

Cu deosebit respect și prietenie,

asist. univ. dr. Tudor-Ștefan ROTARU

foto